June, 2010

now browsing by month

 

Odbojka na mivki

Poletna liga v odbojki na mivki

Tudi letos bo ŠRD Idrija organiziralo polletno ligo v odbojki na mivki, ki bo potekalo tako kot lani v športnem parku v Sp. Idriji, s pričetkom 1. julija ob 18 uri.

Čas za pred prijave do 28. junija, zbiral pa jih bo Grega Podvršček na grega.podvrscek@gmail.com E-poЕЎtni naslov je zavarovan pred nezaЕѕeleno poЕЎto, za ogled potrebujete Javascript . Liga bo trajala čez celotno poletje do sredine septembra.

Zakljucek Trump lige

 Najboljši Slovenec mednarodne Trump lige, iz Idrije!

Zaključek mednarodne TRUMP lige

Po turnirju Trump Masters, ki je bil v soboto 15. maja, je sledila razglasitev najboljših igralcev in igral, ki so letos igrali v mednarodni Trump rekreativni ligi. Liga, ki je letos potekala na slovenskih, hrvaških in avstrijskih tleh, je bila najobsežnejša do sedaj, saj se je skozi celo sezono razvrstilo kar 64 turnirjev. Zaključek sezone je bil še posebej napet, saj so se vrstili Open turnirji, ki štejejo za dvojne točke, kar eden za drugim. Tako se je o vrhu lestvice po posameznih disciplinah odločalo na samem koncu lige.

Tudi letos so se odlično odrezali igralci iz Idrije v disciplini moških posamezno, saj so mesta med prvih trideset (od 363 igralci) zasedli kar štiri igralci iz ŠRD Idrija. V ostalih disciplinah pa se letos niso resneje udejstvovali. 

V najbolj prestižni in najštevilčnejši disciplini moški posamezno, je letošnjo ligo osvojil Sandi Šaban (HR) z 164 točkami, odlično drugo mesto je zasedel prvi Slovenec Miran Vihtelič (ŠRD Idrija) z 154 osvojenimi točkami, tretji pa je bil še eden Hrvat Antonio Lovrić z 152 točkami. Ženske posamezno pa je letos osvojila Karin Bokal (Bit Ljubljana). Moške in mešane dvojice pa je letos ponovno dobil Blaž Zakotnik (ZA Šport). Med ženskimi dvojicami  je slavila Eva Meglič (Bit Ljubljana). Vse skupaj je v letošnji sezoni tekmovalo malo manj kot 1000 tekmovalcev v vseh disciplinah.

Za celotno organizacijo lige pa je tako kot vsa leta skrbela ekipa podjetja Maestral (zastopnik za Trump), ki je na koncu poleg pokalov in medalj podelila najboljšim prekrasne nagradila v vrednosti 1000€.