August, 2010

now browsing by month

 

Turnir badminton na mivki

Tako je bilo v soboto 21. avgusta v Idrijski beli…

V soboto 21. avgusta je ŠRD Idrija organiziral badmintonski turnir v badmintonu na mivki, za  dvojice, v Idrijski beli. V lepem sončnem vremenu so se pomerili trije pari. Zaradi manjšega števila igralcev oz. parov, je bil sistem tekmovanja docela spremenjen. V dopoldanskem času so se moške dvojice pomerila vsak z vsakim, kar je preneslo zmago z dvema zmagama bratoma Makuc (Damjan in Primož). Z enim porazom sta drugo mesto osvojila Grega Podvršček in Miran Vihtelič, tretje mesto z veliko prizadevanja pa je osvojil mešani dvojica Teja B. in Grega Završnik. Ker pa je bila ena punca v paru sta imela na začetku prednost 7 točk. Po končanih dvojicah je sledilo kosilo in kot se spodobi po golažu je sledil počitek. Ker pač z polnim trebuhom se ne da skakati. Popoldanski čas pa je tako bil rezerviran za posamično igro. V tem času sta se pridružila še dva igralca. tako so bile z žrebom določene dve skupini po štiri igralci. Iz skupine sta šla v ol finale po dva igralca ostali pa so igrali do končne razvrstitve. Bronasto kolajno si je tako prislužil Grega Podvršček, srebro si je z odlično igro priigral zlati iz dvojic Primož Makuc in z zanimivim finalom prislužil Miran Vihtelič. Nesrečno četrto mesto je osvojil Nejc Pacek, kmalu za tem je sledila edina punca Teja B. z zmago nad Gregom Završnik, ki je osvojil 6 mesto. Preostali dve mesti 7. in 8. Pa sta osvojila po tem vrstnem redu Damjan Makuc in Miha Poljanec Turnir, ki ni štel za nobeno lestvico ampak je bil namen bolj druženje in predstavitev igre na mivki. S tem namenom je turnir uspel. Zahvala za pomoč in pri nagradah letni vrt Lajšt (Irena Mihelj) ter za izredno okusen golaž Nebesa d.o.o.

Rezultati:
MS (moški posamezno)

 1. Miran Vihtelič
 2. Primož Makuc
 3. Grega Podvršček
 4. Nejc Pacek
 5. Teja B.
 6. Grega Završnik
 7. Damjan Makuc
 8. Miha Poljanec

MD (moške dvojice)

 1. Damjan Makuc / Primož Makuc
 2. Grega Podvršček / Miran Vihtelič
 3. Teja B. / Grega Završnik

 

 

Turnir v badmintonu na mivki

21. avgust se vidimo na turnirju! badminotn na mivki

V soboto 21. avgusta bo v Idrijski Beli potekal turnir dvojic v badmintonu na mivki! Ker je bil turnir prestavljen zaradi slabega vremena iz 14. avgusta.

Kraj: Idrijska bela (Lajšt) 

Pričetek: ob 10h dopoldan

Predprijave: do četrtka 19.8. na miran.vihtelic@gmail.com E-poЕЎtni naslov je zavarovan pred nezaЕѕeleno poЕЎto, za ogled potrebujete Javascript (za lažjo organizacijo in nabave prehrane in pijače), tisti ki pa niste prepričani pa na dan tekmovanja

Prijavnina: 12€ za eno disciplino in 15€ za dve

Discipline: ženski pari, moški pari, mešani pari (v kolikor ne bo zadostnega števila ženskih parov lahko igrajo tudi med moškimi z točkami prednosti-še v dogovoru) 

Žogice: plastika

Kampiranje: za možnost postavitve šotora se še dogovarjamo (javimo naknadno)

Sponzorji:

Nebesa d.o.o