October, 2012

now browsing by month

 

Grand prix Celje

V soboto 27. oktobra je  Celju potekal prvi Grand prix turnir za pokal TRUMP.
Udeležilo se je kar pet članov ŠRD Idrije, 2 v glavnem turnirju med moškimi posamezno in 3 udeleženci turnirja do 15 let. Turnir je uspel tudi v pogledu Idrijčanov. 🙂
Med MP (A skupina) sta se kar oba idrijčana znašla med 4 najboljšimi! Za finale je bil za Roberta Krefta razred boljši Samo Lipušček, za Mirana Vihteliča pa je bil usoden Antonio Lovrić. Tako sta se za tretje mesto “udarila” domačina Robert in Miran, v dveh nizih je bil boljši slednji.
Na koncu:
1. mesto Samo Lipušček (ŠD Konex)
2. mesto Antonio Lovrić (Zagreb)
3. mesto Miran Vihtelic 
4. mesto Robert Kreft
 
Med učenci do 15 let (U15) so se udeležili: Vesna Marinac, Eva Vihtelič in Andrej Vončina.
Med prvimi tremi se ni uspelo uvrstiti nobeden iz Idrije, pač pa je bil najboljši Andrej Vončina, ki je na koncu zasedel 4. mesto, takoj za njim se je uvrstila Vesna Marinac in nato še Eva Vihtelič.
Turnir ni štel za nobene točke, ampak samo preizkušanju samega sebe in forme.
 

Nova spletna stran

Pred nami je nova spletna stran 🙂

Hvala za potrplenje…počakati pa bo potrebno še nekaj časa da uredimo.

Hvala

Tedenske novičke 21.10.2012

Sezona badmintona se je že dodobra začela prav tako tudi turnirji. V soboto 13. oktobra so se udeležili rekreativnega turnirja v Kranju tudi člani ŠRD Idrija. Za dobro voljo in nasmeh je poskrbel Robert Kreft, ki je z drugim mestom dokazal sebi  in drugim, da letos meri visoko.  Grega Podvršček pa se je po leto in pol počitka, zavihtel v zlato sredino turnirja.

V Zagrebu je v soboto 20. oktobra potekal drugi Open Trump turnir, ki šteje za mednarodno Trump lestvico. Udeležil se ga je samo eden Idrijčan, Miran Vihtelič (ŠRD Idrija), ki pa v težki konkurenci zasedel dobro 5. Mesto, med moškimi posamezno.