December, 2012

now browsing by month

 

Medvode Open 2012

Na snežno soboto se je v Medvodah potekal eden večjih turnirjev v dvojic Medvode open, z rahlo spremembo ko so dodali tudi igro posameznikov.   

Udeležba, ki že po navadi presega stotnico udeležencev, je letos zaradi snežnih razmer  in s tem povezanih odpovedih še zmerom bila preko 70 udeležencev. Tako je tudi udeležba iz Idrije bila zelo okrnjena. Namesto sedmih se je udeležil samo Miran Vihtelič.

Idrijčan je v prvi skupini moški posamezno zasedel odlično tretje mesto, skupaj z Nejc Packom. Na prvo mesto, pa se je povzpel nepremagljivi Samo Lipušček, ki je v finalu premagal Janeza Gorška.

Miran Vihtelič  se je preizkusil tudi v moških dvojicah (I. skupina) skupaj z Janezom Gorškom vendar sta se poslovila že po skupinskem delu.  

Moški posamezno:

  1. mesto Samo Lipušček (ŠD Konex)
  2. mesto Janez  Goršek (Škofja loka)
  3. mesto Miran Vihtelic (ŠRD Idrija)
  4. mesto Nejc Pacek (BK Ljubljana)

 Vsa statistika na tej povezavi!

11. Zimska liga!

Pozdravljeni ljubitelji badmintona,

Letos ponovno vabimo vse ljubitelje badmintona, na že 11. tradicionalno ligo v badmintonu. Liga bo potekala tako kot v preteklosti in sicer ob petkih od 17. ure do 19. ure v športni dvorani gimnazije J.V..
Sistem tekmovanja bo prilagojen čim večjemu številu tekem (ligaški sistem). Ker pa to ni samo moška igra, tako vabimo tudi vsa dekleta, da ponovno zberejo pogum in se udeležijo lige (minimalno 4 dekleta). Vabimo tudi fante, ki se še niste udeležili Zimske lige, naj vas ne bo strah boljših igralcev, saj se z boljšimi učimo, enakovrednimi igramo in z slabšimi prav tako učimo.

Pričetek lige bo v petek 4.1.2013 ob 17.uri v športni dvorani gimnazije J.V.. Trajala bo približno 10 tednov (do 22. marca). Portaks Masters pa bo sledil v roku 3 tednov po koncu lige (datum znan naknadno). Na Masters se uvrsti 16 najboljših igralcev iz lige, ter vsa dekleta.

VABLJENI!