September, 2017

now browsing by month

 

Kvarner Open – ADA liga

V soboto 2. septembra je potekal prvi turnir ADA lige v sezoni 2017/2018.

Iz našega kluba so se udeležili 3 člani, ki so dostojno zastopali.

Med mešanimi dvojicami v A kategoriji (MIXA) sta se že zgodaj borila Dunja Vidič in Jani Murovec, ki sta se odlično ujela in odigrala lepe tekme, vendar je za preboj iz skupine manjkala športna sreča. V skupini sta izgubila z kasnejšimi finalisti v tej kategoriji.

Moške dvojice je zastopal član Miran Vihtelič  skupaj z Urošem Vidovičem (BK Olimpija). V skupini sta prepričljivo ostala neporažena, kar sta tudi držala tudi do finala ter tako osvojila zlato medaljo v B kategoriji.

Ženske dvojice je skupaj z Evo Meglič (Za šport) odigrala Dunja Vidič, ki pa sta ostali na nesrečnem 4. mestu.

Za konec so ostali še moški posamezno v A kategoriji, katero sta zastopala oba člana Miran Vihtelič in Jani Murovec. Miran se je v skupini dobro znašel in se kot vodilni uvrstil v četrt finale. V četrt fianlu pa je nasproti stal klubski kolega Jani Murovec, ki je v težki skupini osvojil drugo mesto. Zmago nad Miranom Vihteličem se je uvrstil v pol finale in z zmago nad Dario Karlom (BK FLEX) uvrstil v finale. V finale se je ponovila tekma iz skupine, kjer je Jani dodobra namučil Jureta Staniča in le na razliko izgubil  zlato medaljo in tako osvojil srebro. Več na tej povezavi

  • Jani Murovec MSA – srebro
  • Miran Vihtelič MDB – zlato
  • Dunija Vidič WDA – 4. mesto