3. rekreativni TRUMP turnir Idrija

Zadnji dan v januarju je bil rezerviran za 3. rekreativni turnir v badmintonu. V prijetni dvorani  Gimnazije Idrija se je zbralo 15 igralcev in ena igralka. krat sta se udeležila dva igralca iz Žiri in eden iz Kranja in Idrije.

Povezava do odličnih slik: 3. rekreativni Trump turnir Idrija

Tako kot do sedaj se je v sproščenem duhu izžrebalo razpored tekmovanja in 20minut čez dvanajsto začelo tekmovanje na vseh 6 igriščih. Po začetnih tekmah se je že videlo, da se iz mesca in v mesec izboljšuje kvaliteta igralcev. Začinili so tudi igralci, saj sta iz štiri prišla dva najboljša igralca ter udeležba 2. najboljšega rekreativnega igralca Kordiš Bojana iz Kranja. Že v prvem krogu je prišlo do presenečenja, ko je Makuc Primož (ŠRD Idrija) bolan a še z dovolj moči premagal Albreht Mateja (Žiri). Vsi favoriti pa so brez težav nadaljevali v drugi in tretji krog. V polfinalu pa sta se našla Bojan Kordiš (Kranj) in Robert Vončina (ŠRD Idrija) po odličnem odlični a vendar ne dovolj slednji potegnil krajši konec in na koncu pristal na tretjem mestu. V drugem polfinalu se je z boljšo igro v zadnjem nizu (1:2) zmagal Miran Vihtelič (ŠRD Idrija) pred klubskim kolegom  Miloš Krašna (ŠRD Idrija). V finale sta se tako dobila 2.(Bojan K.) in 5. (Miran V.) igralca slovenske rekreativne Trump lestvice. Po tokratni boljši dnevni formi je prvo mesto pripadalo domačinu Vihtelič Miranu. Gost iz Kranja pa se je na koncu zadovoljil z drugim mestom. Nehvaležno 4. mesto pa je že tretjič zapored v Idriji zasedel Kreft Robert (ŠRD Idrija). Pohvali pa je treba tudi pogum tekmovalcem, ki so letošnjo sezono šele pričeli z resnim igranjem badmintona.

Tako kot na prejšnjih dveh turnirjih je tudi tokrat bilo premalo deklet za izvedbo kategoriji ženske posamezno in s tem posledično tudi mešanih parov.

Po štiri urnem tekmovanju se je dogajanje preselilo v okrepčevalnico Kut, kjer je bila slovesna razglasitev in podelitev nagrad.

V nagradni sklad 120€ v obliki nagrad so prispevali podjetje Maestral iz Ljubljane zastopnik za TRUMP, cvetličarna Cvet in že omenjeni okrepčevalnica Kut.

Comments are Closed